Koh Chang
De volgende dag heerlijk op het strand gelegen niet veel uitgevoerd boekje gelezen beetje gezwommen in de zee, water was hier nog warmer dan in Sihanoukville wat gegeten in de middag en ja daarna maar weer een beetje zwemmen boekje uitgelezen. Die avond hebben we bij Himmel gegeten een barretje met een pooltafel, daar hebben Skye en ik ons de hele avond mee vermaakt en ook nog gezellig met wat Zweedse meiden gespeeld. Oja de biertje gingen er ook goed in en daarna nog wat shots dus begon lekker dronken te worden en het spel werd ook alleen maar beter!! Ondertussen ook kennis gemaakt met de eigenaar Rah aardige vent die een Nederlands vriendinnetje heeft en de volgende dag weer op het eiland zou zijn. Normaal gesproken gaan de feestjes elke avond door tot in de kleine uurtjes maar deze dag moest de muziek om middernacht uit aangezien de prinses op het eiland was. Aangezien we redelijk dronken geworden waren, zijn de plannen van Skye en mij voor de volgende dag in het water gevallen. Ik was dronken maar Skye nog erger!! echt niet normaal. Dus jah dan maar weer lekker op het strand liggen, beetje lunchen, kaartspelletje spelen, dutje doen op het strand etc etc :P...Die avond was er een gratis BBQ bij Himmel dus was daar heen gegaan om een uurtje of 7 Rah duwde meteen een bord met knoflook brood in m'n handen en zei dat het vlees er aankwam hij stelde me ook voor aan Willemijn z'n vriendin dus heb daar gezellig mee zitten kletsen onder het genot van een vuurshow! Later die avond had Skye ook maar besloten om haar bed weer uit te komen. Net als de avond er voor moest alle muziek officieel uit om middernacht maar Rah had zo iets van vandaag niet, maar hij deed het wel zachter! Was een hele gezellig avond met lekker muziek en natuurlijk weer een paar gezellig potjes pool, ook tegen het bar personeel, die niet zo goed tegen ze verlies kon. Door een paar geluks ballen stoote ik de laatste er in :D...en Pen kon dat niet zo goed hebben!!! Om zo'n 5uur vond ik mijn bedje en om 10uur stond ik er weer naast om samen met Skye het eiland rond te scheuren op een scooter!!! Na verschillende haarspeldbochten kwamen we op mooie strandjes aan en geweldige uitkijk punten. Iedereen had het er over dat Long Beach geweldig was dus die hadden we ook opgezocht, na een super moeilijke weg eindelijk aangekomen, viel het voor ons een beetje tegen 't strandje bij ons was toch wel iets beter eigenlijk. Toen dachten we dat we het rondje konden afmaken nou dat was dus niet zo en moesten weer helemaal de zelfde weg terug richting en ondertussen was het ook al donker geworden en ja die haarspeldbochten waren niet verdwenen. Gelukkig is er niks gebeurt en zijn we weer veilig bij Lonely beach aangekomen. Na een goede douche lekker voor het eerst een biefstukje gegeten en nog een paar potjes pool gespeeld bij Himmel. Voor het naar bed gaan m'n tas weer ingepakt want de volgende dag was weer een dag van reizen naar Koh Tao, en dat ging iets minder als verwacht maar dat allemaal in het volgende verhaal.
Greetzzz
heee globetrotter
leuk weer je vrhalen te hebben gelezen. mijn vriendin zit nu via langkawi naar koh-li-peh (zal het wel verkeerd schrijven) schijnt ook zo mooi te zijn
die hoppen van eiland naar eiland tot phuket.
het zijn de laatste loodjes voor je he? voor dat we het weten ben je weer thuis.
ik heb in ieder geval heel erg genoten van je reisverslagen en foto's en kijk de volgende tegemoet.
kussss van een wit!!!!!! soest. ja het begint wel al te smelten maar ik kon mijn ogen vanmorgen niet geloven. weer wit!
liefs
els