Brisbane
Dus ja dan kom je ook heel vroeg aan, wat totaal niet handig is...hostel was nog niet open moesten nog een half uur wachten tot 7uur. En ja, dan is de kamer nog niet vrij dus daar weer op wachten..........
Zijn eerst maar ff naar de mc donalds gegaan, voor ontbeid. Wat dus weer in het transit centrum zat waar we aangekomen waren. Daar tot 10uur gewacht tot de kamers vrij waren, zodat we heerlijk konden gaan slapen. Ik werd om 13uur wakker en toen zat iedereen die buiten zat al aan de alcohol, beetje vaag maar jah zal wel goed zijn. Niet echt mijn ding om zo vroeg te beginnen. De mensen zijn wel aardig, verblijf in the Yellow Submarine maar weet nog niet tot hoelang is best duur, maar wel gezellig.
Verder ben ik hier druk opzoek naar werk, wat natuurlijk altijd weer moeilijker is dan verwacht. Dus maar ff afwachten.
Nou hoop dat het niet te veel tekst was...vergeet niet om bij laatste week Sydney te beginnen.
Groetjes Wiebe
HOI lieve Wieb,fijn om weer wat van je te lezen.Ik hoor geregeld de ins en outs van je pa en ma.Ik hoop dat je snel een leuke baan vind.Je krijg ook een kus van luca en Fay en een groet van rob.Dikke kus van sjak
zo we zijn dus ff bij met de verhalen, wat een verwennerij ineens zo'n hele rits. je geniet weer lekker leuk om het allemaal mee te lezen. hoop dat je werk vindt en even onder de lokale bevolking komt.
blijf je volgen
dikke kussssssssssssss
els
EEY Wiebe,
Ik krijg gelukkig nog eens een smsje wanneer je dronken bent.....hahaha!!! Tot snel.
xx Mars