wiebe-on-the-move.reismee.nl

Hevey Bay part 2

hallo hallo mensen,

Hier het vervolg van mijn avonturen in Hervey bay, of zeg maar eerder de saaiheid ten top bestemming!!! Er gebeurt hier echt weinig en er is helemaal weinig te doen hiero. Dus ja dan werk je een beetje, lees je een boekje, kijk je wat dvd's, doe je maar is een wasje kleding moet ook schoon blijven. Heb gelukkig afgelopen weken nog wel iets mee gemaakt. Zo heb ik Janneke en Valerie nog heel even gezien in Hervey Bay toen ze hier een tussen stop van een paar uur hadden, was erg gezellig ff bij kunnen praten aangezien hun iets meer mee gemaakt hadden dan ik.

Zo was er een Greek night in het restaurant, waardoor het dus erg druk was en erg gezellig (de baas George was erg gestrest en boos omdat er een gedeelte van een groep niet was komen opdagen zo'n 20 man niet dus dat was 20 x $45 en eventuele drankjes wat hij mis liep). Heb de benen uit m'n lijf gelopen omdat de bar nou niet echt dicht bij het restaurant gedeelte is, na het eten ging iedereen de bar in om grieks te dansen en met borden te gooien. Zag er allemaal erg komisch uit. Moest die week ook nog is afwassen ipv receptie of restaurant, en die pleuris gootsteen is voor lilliputters dus was erg leuk voor mijn rug. Maarer zaten ook voordelen aan, had lekker mijn eigen muziek op en kon rustig mijn gang gaan.

26 mei is James andere gozer van de receptie weer verder gaan reizen, dus nu moet ik de fraser tour backpackers naar de 4wds brengen om 7uur in de ochtend. Wat dus inhoud dat ik om 6.30 receptie moet openen en daarna ze moet weg brengen. En 6.30 is best vroeg!!!! Maar goed geen probleem dat doen we wel ff, en dat klopt, ging allemaal goed. Alleen onze nerd Richard was iets vergeten de avond van te voren dus moest er weer van alles geregeld worden.

James zou een maand weg blijven om rustig te gaan reizen, maar was al binnen een week terug om zelf nu maar is de fraser tour te gaan doen. Dus die was afgelopen woensdag weg gegaan en die groep had dus donderdag 4 juni de 4wd gemolt en konden dus niet meer verder reizen. Wij hier geregeld dat er een monteur naar toe zou gaan, maar die was er pas heel laat waardoor George had gezegt dat ze nog wel een nacht mochten blijven. Maar natuurlijk moest er weer 1 persoon terug omdat die de dag er na weer verder moest reizen, dus moest ik die gaan ophalen (weer extra uren gewerkt) wat 20min heen en dus ook weer 20 min terug rijden was.

Heb afgelopen week ook weer leuk een aanvaring gehad met Richard, over een dekbed !!! Laat me het uitleggen

Tongue out
... Aangezien James weg was gegaan kon ik zijn 1 persoons kamer overnemen met eigen tv (lekker relaxed). Vanuit mijn oude kamer had ik een dekbed meegenomen om op mijn matras te leggen (aangezien dat van plastic is). Maar had natuurlijk 1 dekbed achter gelaten voorals er een andere backpacker zou komen werken. Kwam hij afgelopen dinsdag avond dus de tvkamer inlopen en vroeg hij waar een duvet gebleven was. Ik echt zoiets van what the f*ck is that dus dacht laat maar zitten. De volgende dag vroeg hij het dus nog is en zei ik wat is dat? Hij uitleggen, een dekbed overtrek, ow die heb ik meegenomen. En hij zo...had je dat niet even kunnen zeggen, ik vroeg er toch gister om bla bla bla bla bla (kon het niet meer volgen). Ik zo van hallo, wist niet eens wat het was bla bla bla...en toen zei hij...U'r f*cking useless. Ik zo van...thanks...you 2...en toen liep hij boos weg, en moest ik eigenlijk best wel lachen aangezien het me echt niks kan schelen wat ze hier doen. Achteraf bleek dus dat de schoonmaak de dekbed uit de kamer hadden genomen om te wassen, en dan mij een beetje de schuld geven. Jaaa daaaaag...sukkel!!!

Nou dat was het weer ff, heb met mezelf afgesproken dat ik tot 21 juni hier blijf werken. Dan heb ik er zeker wel genoeg van, zou eigenlijk wel eerder willen stoppen maar ik wacht nog ff op Marcel een vriend uit nederland die 2juli aankomt in Brisbane waar ik een maand mee ga reizen tot aan Cairns. Planning is nu dat ik 22juni naar Maroochydore ga, om daar eensurfcursus te ga doen van een paar dagen. Heb helaas nog steeds geen auto, dus moet daar ook nog steeds achter aan...

Nou dat was het weer vanaf Australie, Greeeetzzz Wiebe

Cool

marcel

EEEY,

Heb eindelijk de papieren voor mijn visum dus kan gelukkig komen...hahah!!

Zie je de tweede

Groet Marcel

Jonathan

Hola Wiebs,

Hoop dat alles goed gaat en dat je nog weet wie ik ben. Geniet van je reis en spreek je snel!

Jonas

Ria beck

Dat was weer een sappig verhaal, en ik geloof ook best dat het op een gegeven moment saai wordt, als er niks te beleven terwijl Australie op je zit te wachten om bekeken te worden. Hoe ga je dat doen dan met Marcel, fietsen,, wandelen. liften (link land dus pas op) treinen? alsnog samen een auto kopen . Ik neem aan dat een 4wd een auto is en dat daar een monteur voor moest komen? Ben net terug van een maand vakantie in Frankrijk dus ik was nu pas aan je andere berichtjes en foto´s toe, Blijft leuk, zie uit naar je volgende avonturen.
Ria

els

heeee wieb
mis je berichtjes. heb je het zeker druk jammer lees en volg je altijd met plezier. hoorde van mama dat het wel goed gaat en dat je een auto hebt gekocht.
we willen foto's zien hoor!!!!!!!!
dikke kussss vanuit een regenachtig soest.