wiebe-on-the-move.reismee.nl

Broome

Jaja gewoon 2 verhalen in 1 weekend het moet niet gekker worden, nou het volgende verhaal is ook al weer zo goed als af, maar zal ze niet te snel achter elkaar op internet zetten anders wordt het ook zo veel leesvoer!! Oja en zal ook weer snel nieuwe foto's gaan uitzoeken aangezien er nog genoeg mooie foto's bij deze verhalen horen. Ff kleine update wat ik nu allemaal doe, zit nog lekker in Melbourne, of eingenlijk in het plaatsje St Kilda ten zuide van Melbourne. Ga vanaf maandag avond naar nederland bellen voor een Australisch bedrijf om informatie te controleren. Verder hoop ik snel iets van een apartementje te vinden want ben die hostels wel zat!! Verder spendeer ik mijn dagen lekker in het park, boekje lezen en zoeken naar extra werk.

Hier gaat ie weeeeeer: In Broome heb echt 1 van de meeeeste gave dingen gedaan in mijn leven, ben namelijk van 12.000 ft uit een vliegend vliegtuig gesprongen!!! Jaja ik heb geskydived!!! Jezus wat was dat een super gave ervaring, zat er echt al een tijd overna te denken aangezien ik het niet in Mission Beach kon doen omdat ik de dag ervoor gedoken had en omdat ik het ook misschien in Nieuw Zeeland zou willen gaan doen maar daar ga ik niet meer heen. Dus toen dacht ik laat ik het maar hier doen, eerst even een korte instructie wat ik wel en vooral natuurlijk niet moest doen. Was er nog de optie om het te laten filmen en ook meteen foto's te laten maken, dacht film is wel genoeg! Eerst even een kort interviewtje wat natuurlijk op camera werd vast gelegd en toen was het op naar 't vliegtuigje waar ik op verschillende manieren werd gefilmt echt super leuk. Toen een leuke ritje met het vliegtuig wat echt alleen al de moeite waard was, had echt een super uitzicht over de kust van Broome en natuurlijk Broome zelf. En toen was het zo ver, moest er uitspringen!! Eerst helemaal vast gezet aan de instructeur en toen 1 been het vliegtuig uit en daarna de andere en toen moest ik me overgeven aan hem en ja toen sprong hij er toch echt uit!! Nou wat er dan allemaal door je heen gaat, echt mijn maag ging alle kanten op, het ging allemaal zo snel en was echt zoooo gaaf niet normaal. En toen ging gelukkig de parachute open en mocht ik de touwtjes in handen nemen letterlijk en hier en daarheen sturen super leuk. Echt tijdens de daling die toch best wel snel ging, heerlijk van het uitzicht genoten. Bijna op de grond kon ik marieke zien staan dus ff leuk zwaaien en toen werd ik weer veilig met moeder aarde herenigt. Op de grond voelde mijn maag een beetje vaag aan dus nadat we afgezet waren bij het hostel ff lekker op mijn bedje een dutje gedaan om van de hele ervaring bij te komen. Verder heb ik in Broome een olie lekage laten maken aangezien ik iets van 7 liter olie had verbruikt op de GRR en dat is toch niet echt normaal aangezien het nog geen 1000km totaal was. Verder ook nog een paar nieuwe achterbanden er oplaten zetten want die waren ook aan vervanging toe, en achteraf bleek dat ik echt super veel geluk gehad heb aangezien er een stuk uit de band was en dat het makkelijk een lekkeband kunnen geven! Verder daar nog een super gezellig avond wezen stappen met wat mensen uit het hostel waar we natuurlijk weer een paar nederlanders tegen kwamen. Die avond tijdens het stappen stond er opeens een oude bekende voor mijn neus, Francesca de Italiaansemeid die ook in het hostel van Hervey Bay werkte, blijft toch leuk dat je aan de andere kant van dit super grote land zomaar bekende tegen komt. Daar ben ik ook de nog ff de volgende dag langs gegaan en daar was ook Brandi de Amerikaanse. Verder een beetje op het strand gechillt, en bekeken wat we verder zouden gaan doen en hoelang we er over zouden gaan doen om in Perth te komen. Op de dag dat we weg gingen zouden we eigenlijk nog een paar nachten moeten betalen aangezien we dat nog niet gedaan hadden, maar bij het uitchecken zeiden ze er niks over en ja als backpacker ga je natuurlijk geen slapende honden wakker maken. Dus hebben we elk zo'n 100dollar bespaard aan verblijf, het is natuurlijk heeeeel slecht maar wel leuk mee genomen. Nou dat was het weer even voor vandaag, zal snel het vervolg van de west kust er opgaan zetten.

Greetz Wiebe

marcel

Eey Wiebe,

Leuk weer eens verhaal te lezen over je belevenissen. Ik ben wel een beetje jaloers en eigenlijk was die maand te kort in australie! Heel veel plezier nog! Groetjes marcel

els

hee wieb
je verwent ons wel hoor met 3 verhalen achter elkaar en we hebben er vast nog een heleboel tegoed. de hele reis met pa en ma verwacht ik binnenkort tuurlijk ook!!!!!!!
blijf je volgen hoor!
hoop dat je snel een betaalbaar appartement vindt.
dikke kusssssssss en greetzzzzzzzzzzz